SOHO program dla hoteli do 30 pokoi

  • Producent: NOVITUS
  • Dostępność: Jest
  • Cena netto: 1 990,00 zł 2 447,70 zł
Kontakt

Zapytaj o ten produkt 22 741 23 85

Oprogramowanie SOHO powstało przy współpracy z osobami na co dzień zarządzającymi obiektami hotelowymi i jest nieustannie doskonalone zgodnie z ich sugestiami.

Już na etapie projektowania duży nacisk położony został na intuicyjność obsługi dzięki czemu unikamy długotrwałych i kosztownych szkoleń personelu.

Niewątpliwą zaletą programu jest łatwość jego instalacji i konfiguracji. Wielu właścicieli decyduje się na samodzielne wdrożenie systemu co dodatkowo obniża koszty nowego systemu. Załączony do programu szczegółowy podręcznik ułatwia rozpoczęcie pracy bez żadnych trudności nawet mniej doświadczonym użytkownikom komputera.

Bogata funkcjonalność i przyjazny interfejs sprawiają, że system SOHO sprawdza się w każdej sytuacji. Istotna cechą jest również to, iż system nie wymaga stałej opieki serwisowej, co czyni go produktem niemal dla każdego obiektu.

Modułowa konstrukcja pozwala na dostosowanie oprogramowanie do własnych potrzeb bez konieczności zakupu funkcjonalności niewykorzystywanej w danym obiekcie.

SOHO wraz z programem dedykowanym do obsługi sterfy wellness SOSPA oraz programem gastronomicznym SOGA stanowią kompleksowe rozwiązanie dla każdego obiektu branży hotelarsko-turystycznej.

Dane techniczne

SOHO będąc w pełni funkcjonalnym programem w wersji podstawowej stanowi również doskonałą bazę umożliwiającą rozbudowę systemu o dodatkowe moduły.
W ramach programu bazowego zawarta jest obsługa wszystkich najważniejszych funkcjonalności związanych z obsługą obiektu.

  • graficzna prezentacja obłożenia obiektu
  • obsługa rezerwacji (indywidualnych i grupowych) połączonych z ich potwierdzeniami oraz overbooking’iem
  • prowadzenie książki meldunkowej
  • różne warianty rozliczania pobytów: wiele pobytów/jeden dokument, jeden pobyt/wiele dokumentów, wielokrotne rozliczanie pobytu i możliwość rozliczenia pobytu bez dokumentu sprzedaży
  • rozliczenia finansowe z klientami – rachunki, faktury zaliczkowe, faktury VAT w PLN i walucie
  • planowanie wyżywienia łącznie z przygotowaniem odpowiedniego raportu dla kuchni
  • rozliczenia opłaty klimatycznej i automatyczne tworzenie sprawozdań KT-1 dla GUS
  • obsługa dostawek, depozytów, parkingu
  • prowadzenie mini sklepu np. na recepcji
  • poczta wewnętrzna wykorzystywana do komunikacji pomiędzy pracownikami